OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlkokulu

ÖKKEŞ KURT - OKUL MÜDÜRÜ

ÖZ GEÇMİŞ

1971 Yılında Osmaniye’de doğdum. İlkokulu Dereobası Köyü İlkokulu’nda, ortaokul ve liseyi Dervişpaşa Lisesi’nde, 1989-1993 yılları arasında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde okudum. 1993 yılının Ekim Ayında Erzurum’un Şenkaya ilçesinin Susuz Köyünde göreve başladım. 1997 yılında Osmaniye Merkez Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim okuluna atandım.

Türkiye’de 2001 yılında ilk akıllı tahta, bilgisayar ve projeksiyonlu sınıf kuran öğretmenlerden biriyim. 2004 yılında mevcut uygulanan İlköğretim Programının yapım aşamasında Talim Terbiye Kurulu Program Geliştirme Daire Başkanlığının Plan Komisyonu, İlk Okuma ve Yazma Komisyonlarında görev aldım. 2005-2007 yılları arasında değişik zamanlarda Osmaniye merkez ve ilçelerinde İlköğretim Programını tanıtımı, seminer ve kurslarında görev aldım.

Toros Ün. Sosyal Bilimler Ens. İşletme Anabilim Dalı İşletme Yüksek Lisansı’nı 2013 yılında bitirdim. 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı itibarı ile 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda görev yaptım. 15 Aralık 2014 tarihinde okul müdürü olarak Yavuz Selim İlkokulu’na atandım. Sekiz yıl yedi ay Yavuz Selim İlkokulunda görev yaptım. 28 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlkolunda görevime devam etmekteyim.

Evliyim, 2 erkek ve bir kız çocuğum var.