OSMANİYE / MERKEZ - Şehit Pilot Binbaşı Oğuz Apanoğlu İlkokulu

''DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ'' KAPSAMINDA YAPILAN SINIF ETKİNLİKLERİ

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan ''Dilimizin Zenginlikleri Projesi'' kapsamında Anasınıfı öğretmenimiz Beyhan DOĞAN'ın destekleriyle okulumuz Anasınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ''KÜÇÜK MEŞE PALAMUDU'' adlı kitabımız son halini almıştır.

Kitabımız veli ve öğretmen gruplarımızda paylaşılarak etkinliğimizin yaygınlaştırması sağlanmıştır.

Proje kapsamında velilerimizin katılımıyla öğrencilerimiz tarafından masal okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik kapsamında masalda yer alan bilinmeyen kelimelerin anlamları sınıf içerisinde beyin fırtınası yapılarak öğrencilerimize aktarılmaya çalışılmıştır.

Yapılan bu etkinlikler sayesinde öğrencilerimiz yeni kelimeler öğrenerek, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluştular.

Projede emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Proje kapsamında etkinliklerimiz çeşitlenerek uygulanmaya devam edecektir.

03-01-202403-01-202403-01-202403-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 14:42 - Görüntülenme: 62